Facebook logo

Facebook Nyheder


Teltudlejning hos Ørsted Telte A/S

Har du brug for et telt til din næste fest, et arrangement eller i forbindelse med et byggeri, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Ørsted Telte A/S har vi et stort udvalg af telte i alle former og størrelser, så uanset hvilken type telt, du har brug for, vil du kunne finde det her hos os. Kontakt os allerede i dag på tlf.: 86 48 89 65 eller via mail på mail@orsted-teltudlejning.dk og hør om dine muligheder.

 

Teltudlejning i højklasse - I hele Danmark

Ørsted Telte A/S tilbyder vi teltudlejning over alt i Danmark. Både i Jylland og på Sjælland og Fyn. Vi har flere gange udlejet telte til forskellige festivaler over hele Danmark, herunder Skagen Festival, Nibe Festival, Jelling Musikfestival, Tinderbox i Odense og også til folkemødet på Bornholm. Vi er til stede over hele landet, og vi kører gerne langt for at hjælpe dig.

Det er blandt andet også vores telt, som du har kunne ser hver lørdag på DR1 i Den Store Bagedyst. Her har vi sat et af vores mest populære telte op ved Clausholm Slot mellem Aarhus og Randers, så deltagerne har kunne slippe bagelysten løs - uanset vejret.

 

Teltudlejning til enhver lejlighed

Hos Ørsted Telte A/S har vi et stort udvalg af telte til udlejning, herunder:

 

 

Så uanset anledningen har vi et telt, der passer til. Har du brug for teltudlejning til et bryllup, en fest eller et andet arrangement, vil både et partytelt, et rammetelt eller et pagodetelte kunne være med til at sætte den helt rigtige stemning. Teltene fås selvfølgelig i mange forskellige størrelser, så du har mulighed for at finde et telt, der matcher dine ønsker og har plads til det antal mennesker, der skal med til dit bryllup eller din fest.

Har du brug for et telt til et specielt arrangement, kan vi også være behjælpelige med dette. Måske har du brug for teltudlejning i forbindelse med cirkus, så vil det fantastiske mastetelte fungere perfekt som cirkustelt. Her får du ægte cirkusstemning, og du har selvfølgelig mulighed for frit at vælge størrelse, så der er plads til at alle de cirkuskunstner, der skal laves.

 

Lej det perfekte telt hos Ørsted Teltudlejning

Hos Ørsted Teltudlejning har vi altid dig som kunde i fokus, og vi vil gå langt for at skabe de bedst mulige rammer for dit næste arrangement. Desuden er langt størstedelen af vores telte certificerede, så du ikke behøver søge om byggetilladelse for at benytte dig af et af vores telte.

Har du brug for det perfekte telt til dit næste arrangement, er vi derfor den perfekte samarbejdspartner. Vi tilbyder et stort udvalg af telte i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige telt. Kontakt os allerede i dag på tlf.: 86 48 89 65 eller via mail på mail@orsted-teltudlejning.dk, så kan vi tage en snak om dine muligheder, og du kan få et gratis uforpligtende tilbud på teltudlejning til dit næste arrangement.