Facebook Nyheder

 

forlæng levetiden & spar penge på vedligeholdelse

Vores CNC-styrede vaskeanlæg rengør PVC-duge op til 6m. bredde i længder helt op til 60m. hurtigt og effektivt.

PVC-dugen afrenses skånsomt for selv fastgroet snavs og voksbehandles samtidig. Voksbehandlingen efterlader dugen med en glat og smudsafvisende overflade, og forlænger desuden levetiden. Når dugen er blevet grundigt rengjort, lægges den sammen. Samtidigt kontrolleres om der er skader på dugen. Finder vi noget, repareres det på vores værksted. Derved er Deres PVC-dug både ren, pæn og i orden, med andre ord: dugene er 100% klar til den kommende sæson.

Pris pr m² dug (vasket på begge sider)
Hvis kunden stiller med 2 mand til hjælp: 5,50 kr/m² excl. moms.
Hvis kunden ikke stiller med 2 mand til hjælp: 7,50 kr/m² excl moms.

Ring og hør nærmere vedrørende tidsbestilling eller evt. prøvevask.

 


Forlæng levetiden på dit telt med teltvask

Ønsker du at have et rent og pænt festtelt og på samme tid forlænge teltets levetid? Hos Ørsted Teltudlejning giver vi dig en teltvask med et CNC-styret vaskeanlæg. Vi rengør PVC-duge der er op til 6 meter i bredden og helt op til 60 meter i længden. Vasken foregår effektivt og grundigt, så du hurtigt kan komme videre med et rent og flot telt. PVC-dugen afrenses skånsomt for fastgroet snavs, og dugen voksbehandles samtidigt. Resultatet bliver en glat og smudsafvisende overflade, som er pæn, mens det på samme tid er med til at forlænge levetiden på teltet. Derfor lufter du i budgettet, fordi du slipper for senere at skulle investere i et nyt telt. Efter rengøringen lægger vi dugen pænt og ordentligt sammen.

 

Vi undersøger for skader

Under teltvasken kontrollerer vi teltdugen for skader. Hvis vi finder skader, repareres de på vores værksted. Derved er din teltdug både ren, pæn og i god stand, og du er klar til at gå ind i den nye sæson med et festklart telt.

 

Ring og hør nærmere

Har du spørgsmål til vores priser, så skal du ikke være bange for at kontakte os. Hvis du selv har mulighed for at hjælpe under rengøringen, så skæres der i prisen. Vi er placeret i Ørsted, og du er altid velkommen til at tage et kig forbi og snakke med os. Ellers fanger du os på telefon 86 48 89 65 eller send en mail til mail@orsted-teltudlejning.dk. Vi glæder os til at snakke med dig.

Top