Facebook Nyheder


Lyskæder

Længde 20m
Tilsluttes 220V


Lysekroner

Tilsluttes 220V


Ring med lamper

Spændes på masteteltenes master.
Tilsluttes 220V


Belysning til telt er en vigtig del af festen

Hos Ørsted Teltudlejning har vi et bredt udvalg af forskellige teltløsninger og forskelligt tilbehør til din fest eller til dit arrangement. Som tilbehør udlejer vi belysning, som giver dit telt den helt rette og unikke belysning. Vores udbud af forskellige løsninger på belysning behøver ikke nødvendigvis at bruges i et telt, og vi har derfor både løsninger til inde og ude.

 

Find den rette belysning

Belysningen har en indflydelse på, hvilken stemning der skabes til din begivenhed. Hvis du skal holde en fest, hvor der skal være et dansegulv, så er det eksempelvis bedst at finde en lysløsning, som er afdæmpet. Derfor har vi et udbud af forskellige belysninger, så vi giver dig muligheden for at finde den løsning, der passer til den type arrangement, du skal afholde. Vi har bl.a.:

  • Lyskæder i længden 20 meter. Tilsluttes 220V
  • Lysekroner. Tilsluttes 220V
  • Ring med lamper der eksempelvis kan spændes på masterne i et masttelt. Tilsluttes 220V

Uanset om du skal holde fest i et partytelt, eller om du skal holde en fin middag for familie, venner eller kollegaer, så finder du en løsning, som passer til dig.

 

Skaf din belysning i dag

Skal du have styr på din belysning til din begivenhed i dag, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har vores base i Ørsted, men vores service er landsdækkende. Ring til os på telefon 86 48 89 65 eller send os en mail på mail@orsted-teltudlejning.dk.

Ørsted Telte A/S

Søndervangen 1 a
8950 Ørsted

Tlf. 86 48 89 65
Fax 86 48 89 89

CVR. nr.: 26 70 32 63
mail@orsted-teltudlejning.dk


Kontakt os

Top