Facebook Nyheder

Solsejl

En iøjnefaldende og utraditionel overdækning 
Føres i to størrelser:

  • 5 x 10 m
  • 10 x 10 m

5 x 10 m Sejl

Sejl udspændt over 6 alu-master i forskellige højder

Areal: 50 m²
Høje master: 4,00 m
Lave master: 2,70 m


10 x 10 m sejl

Formspændt sejl udspændt over 4 alu-master i forskellige højder

Areal: 100 m²
Høje master: 5,20 m
Lave master: 2,70 m


Søg dækning fra solen under solsejl

Med en overdækning eller et solsejl er det muligt at søge læ fra regn eller søge læ fra solen på varme sommerdage. Hos Ørsted Teltudlejning udlejer vi solsejl til din begivenhed, så du og dine gæster kan sidde sammen i læ og nyde hinandens selskab. På den måde kan I nyde sommerens dejlige timer uden at koge over, eller uden at blive våde på regnvejrsdage. Vi forhandler kun med anerkendte leverandører, og derfor har vi kun overdækning i højeste kvalitet.

 

Solsejl til både små og store begivenheder

Hos Ørsted Teltudlejning har vi solsejl i to forskellige størrelser. Vores mindste solsejl fås i størrelsen 5 x 10 meter, mens vores største solsejl fås i størrelsen 10 x 10 meter. Ikke nok med at solsejlet er funktionelt, fordi det giver læ fra regn og fra solens skarpe stråler, så er det på samme tid med til at give din begivenhed et pænt look. Vores sejl bliver sat op i et flot design, og det er derfor både en funktionel og elegant løsning.

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Hvis du vil bestille dit solsejl i dag, eller hvis du har spørgsmål til, hvor stort et areal vores solsejl afskærmer, så er vi altid parate til at hjælpe. Vi har stor erfaring med, hvad der passer bedst til forskellige begivenheder, og vi har derfor helt sikkert brugbare svar på dine spørgsmål. Vi fanges på telefon 86 48 89 65 eller på mail mail@orsted-teltudlejning.dk.

Ørsted Telte A/S

Søndervangen 1 a
8950 Ørsted

Tlf. 86 48 89 65
Fax 86 48 89 89

CVR. nr.: 26 70 32 63
mail@orsted-teltudlejning.dk


Kontakt os

Top